(foto: Lars Kiehn & Jonathan Fjord Bredholt).
Af: Lars Kiehn & Jonathan Fjord Bredholt.
Print Friendly, PDF & Email

Nye lejligheder

Vi har i Aarhus Orkesterforenings Stiftelse det seneste år renoveret vores ejendom i Langelandsgade 39-43 og udvidet med fire nye taglejligheder. De bliver udlejet i løbet af november 2021 og udgør sammen med de resterende 19 lejemål foreningens samlede lejemål på 23 lejligheder. Det er som DMF-medlem muligt at blive skrevet op på venteliste til en af lejlighederne i ejendommen.

 (foto:Lars Kiehn & Jonathan Fjord Bredholt).

Visionær bestyrelse

Tilbage i 30’erne fik en håndfuld visionære medlemmer af bestyrelsen i Aarhus Orkesterforening skabt det økonomiske grundlag, som gjorde byggeriet af ejendommen Langelandsgade 39 – 43 til en realitet. Formålet med at etablere byggeriet var, at: ”boligerne skal danne ramme om afdelingens medlemmer og enker efter medlemmer af Århus Orkesterforening ved at yde dem fribolig eller billige lejligheder i Stiftelsens ejendom”. Så smukt er det udtrykt i Stiftelsens vedtægter.

Medlemmets ret

Ethvert medlem af Aarhus Orkesterforening – som i dag er DMF’s Aarhus afdeling – er ifølge vedtægterne medlemmer af Aarhus Orkesterforenings Stiftelse. Ingen andre kan blive medlemmer. Dette betyder, at medlemmerne af DMF Aarhus har adgang og ret til at søge en lejlighed i Stiftelsen.

Send ansøgning

Alle lejligheder er p.t. lejet ud, men der sker regelmæssig udskiftning, og som DMF-medlem er der mulighed for at blive skrevet på ventelisten til en lejlighed. Hvis det kunne have interesse, kan der sendes en kort ansøgning med info om dig selv samt kontaktoplysninger til Lars Kiehn, som er Stiftelsens formand, lk@dmf.dk, tlf. 26 70 70 71 eller til bestyrelsesmedlem Kirsten S. Mehlsen, kirstensaurus@me.com, tlf. 51 84 89 21.

Huslejeniveauet

Huslejen er rimelig, men lejlighederne er tilsvarene heller ikke voldsomt store, men grundet pris og størrelse er de meget anvendelige for unge mennesker. Ejendommen har 14 toværelses lejligheder på mellem 51 og 61 kvm, 3 treværelseslejligheder på 78 kvm og en enkelt 4-værelses lejlighed på 109 kvm. Huslejerne ligger fra ca. 3.400 kroner til 6.500 koner pr. måned excl, forbrug alt afhængig af den enkelte lejligheds stand og størrelse. Mange af lejlighederne er udstyret med nyt kvalitetskøkken og er derfor dyrere at leje end dem med endnu ikke nye køkkener.

Panoramalejligheder

De 4 nye taglejligheder, der udlejes for første gang i løbet af november, er 70-91 kvm og ligger i prisklassen 7.700 kr. til 10.100 kr. De fremstår med enestående udsigt, altaner, vaskemaskiner og tørretumbler og totalt nyetableret. Af fællesfaciliteter er der en dejlig have, vaskekælder med industrivaskemaskine og tørretumbler og et cykelskur samt en flink vicevært, der passer og tilser området sommer og vinter. Alt i alt en lille oase i Aarhus centrum.

Er det noget for dig, så send os en ansøgning, så sørger vi for at sætte dig på ventelisten.

Panorama fra den nye toværelses kvistlejlighed (foto:Lars Kiehn & Jonathan Fjord Bredholt).