Annoncering

Som annoncør på basunen.dk får du mulighed for at synliggøre dig selv, din virksomhed eller dit produkt for størstedelen af de professionelle musikere i Midtjylland, brancheaktører og andre musikinteresserede læsere.

Desuden er du med til at støtte fagbladet for professionelle musikere i Midtjylland. Fagbladet BASUNEN udgives af Dansk Musiker Forbunds Aarhus-Afdeling i samarbejde med afdelingerne i Randers, Silkeborg, Djursland, Holstebro Viborg og Herning.

BASUNEN udkommer digitalt 4 gange om året, som en artikelsamling på basunen.dk, hvilket således giver mulighed for at annoncere 4 gange årligt.

Hvad kan vi tilbyde?

Som annoncør på basunen.dk får du en rubrik i blandt artiklerne i det aktuelle blad. Rubrikken består af et billede efter jeres valg, der fungerer som hyperlink til den side, du måtte ønske at linke til. Derudover vil dit logo blive vist i bunden af siden.

Pris på annoncering

Prisen for en annoncerubrik på basunen.dk er 300 kr. pr. udgivelse.

Det skal vi bruge

Vi skal have tilsendt det billede, du ønsker skal ses i rubrikken (ca. 400×1000 pixels) samt dit logo i et af følgende formater; pdf, jpeg, png. Derudover skal du sende os et link til den side, som du ønsker, at annoncen skal linke til.

Materialet sendes til redaktionen på aarhus@dmf.dk.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte redaktionen på aarhus@dmf.dk.

Deadlines for materiale

10. februar.
20. maj.
10. september.
20. november.

DMF c/o Basunen
Vestergade 19, 2. sal
8000 Aarhus C.
E-mail: aarhus@dmf.dk
Tlf: 86 18 45 99