DanMedia afvikler en række kurser i 2006.
Du kan læse mere på DanMedias
hjemmeside

DanMedia

Er du ledig og har mulighed for aktivering, har vi måske lige netop et kursus i præcis det, du altid har gået og ønsket at lære eller blive dygtigere til.

Hvad enten det er musik, lyd eller IT eller alle tre ting på en gang, du vil have mere viden om, vil vi kunne tilbyde at lave et individuelt udannelsesforløb, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker.

Lydteknologi
Kurset start: individuel start
Antal deltagere: 12

DanMedia IT-kursuscenter har i samarbejde med AF og Arbejds- markedsrådet i Århus Amt, etableret et kursusforløb for ledige, der ønsker at arbejde med lyd/audio og anvendelse af IT inden for musikområdet.

På kurset undervises der i hvorledes man arbejder med moderne lydproduktion, hvor computeren indgår som det væsentligste værktøj. Der sættes fokus på den kreative proces, hvor deltagernes egne ideer og projekter indgår som en væsentlig del af undervisningen. Kurset afsluttes med et projekt og der vil være mulighed for at komme i praktik.

Grafik, webdesign og videoredigering.

Kurserne henvender sig til såvel forsikrede som ikke-forsikrede ledige, der har brug for efteruddannelse, for at kunne anvende de nyeste værktøjer inden for det grafiske område, med henblik på at kunne skaffe sig beskæftigelse.

Forløbene bliver udbudt som enkeltpladser, og der er både mulighed for at tilmelde sig længerevarende forløb, eller at følge udvalgte moduler efter individuelt behov.

Der arbejdes med og undervises i bl.a: Photoshop, Illustrator, Indesign, Pagemaker, Dreamweaver, dynamisk webdesign, PHP, SQL, HTML, Flash og Premiere.

Kurserne er tilrettelagt med stor vægt på projektorienteret undervisning, og der er mulighed for at deltagerne fremstiller personligt præsentations- eller salgsmateriale, til brug for efterfølgende salg eller jobsøgning.

VIL DU VIDE MERE:
Check vores hjemmeside på www.danmedia.dk, ring til os på tlf. 86 16 49 99, eller kom forbi Åbogade 36 – 38 og lad os snakke om dit behov for kursus og / eller aktivering.

DanMedia
Åbogade 36-38
8200 Århus N
Tlf: 86 16 49 99
www.danmedia.dk
e-mail: info@danmedia.dk

Basunen 2006 nr. 1 - 19. årgang
Fagtidsskrift for professionelle musikere i Midtjylland

Udgives af Dansk Musiker Forbund - Århus Afdeling
i samarbejde med afdelingerne i Randers, Grenå og Herning
Redaktion: Grønnegade 93, 2 - 8000 Århus C
Tlf: 86 18 45 99 - email:
aarhus@dmf.dk

Webansvarlig - Bjarne Gren -
Gren|Grafisk
 

dkhotel