Basunen DanMedia

Læs også om ProfLine
Music Academy

DanMedia afvikler en række kurser i foråret 2004. Du kan læse mere på DanMedias hjemmeside

Er du ledig og har mulighed for aktivering, har vi måske lige netop et kursus i præcis det, du altid har gået og ønsket at lære eller blive dygtigere til.

Hvad enten det er musik, lyd eller IT eller alle tre ting på en gang, du vil have mere viden om, vil vi kunne tilbyde at lave et individuelt udannelsesforløb, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker.

Grafik, webdesign og videoredigering.
Kursusstart: du kan starte efter ønske
Varighed 26 uger.

Kurset henvender sig til såvel forsikrede som ikke-forsikrede ledige, der har brug for efteruddannelse, for at kunne anvende de nyeste værktøjer inden for det grafiske område, med henblik på at kunne skaffe sig beskæftigelse.

Forløbet bliver udbudt som enkeltpladser, og der er både mulighed for at tilmelde sig hele forløbet, eller at følge udvalgte moduler efter individuelt behov.

Der arbejdes med og undervises i bl.a: Photoshop, Illustrator, Indesign, Pagemaker, Dreamweaver, dynamisk webdesign, PHP, SQL, HTML, Flash og Premiere.

Forløbet er tilrettelagt med stor vægt på projektorienteret undervisning, og det forventes at deltagerne fremstiller personligt præsentations- eller salgsmateriale, til brug for efterfølgende salg eller jobsøgning.

Musikteknologi
Kurset afvikles med løbende indtag, start når det passer dig!
Antal deltagere: 8 - 12
Varighed: 26 uger

DanMedia IT-kursuscenter har i samarbejde med AF og Arbejds- markedsrådet i Århus Amt, etableret et 26 ugers kursusforløb for ledige, der ønsker at arbejde med lyd/audio og anvendelse af IT inden for musikområdet.
På kurset undervises der i hvorledes man arbejder med moderne lydproduktion, hvor computeren indgår som det væsentligste værktøj. Der sættes fokus på den kreative proces, hvor deltagernes egne ideer og projekter indgår som en væsentlig del af undervisningen. Kurset afsluttes med et projekt og der vil være mulighed for at komme i praktik.

VIL DU VIDE MERE:
Check vores hjemmeside på www.danmedia.dk, ring til os på tlf. 86 16 49 99, eller kom forbi Åbogade 36 – 38 og lad os snakke om dit behov for kursus og / eller aktivering.

DanMedia
DanMedia - Studie AA
DanMedia - Studie AA
DanMedia - Studie AA
DanMeda
DanMedia - Studie AA

PC-kørekort
Kurset afvikles med løbende indtag, start når det passer dig!
Antal deltagere: 12
Varighed: 10 uger

DanMedia IT-kursuscenter starter et nyt 10 ugers kursusforløb for ledige i aktivperioden, der ønsker at få et PC-kørekort.

Kurset giver deltagerne en grundlæggende forståelse af IT, generel PC-anvendelse herunder styresystem, tekstbehandling, regneark, database, præsentations- og tegneværktøj samt informationsnetværk herunder Internet.

Målgruppe:
Der kræves ingen forudgående kendskab til EDB.

Kurset varer 10 uger

DanMedia afvikler løbende kurser inden for lyd og multimedia. Kontakt os for nærmere oplysninger om aktuelle datoer.

DanMedia råder over 3 lydstudier, der er udrustet med moderne digital teknologi . Desuden forefindes en række workstations til ProTools, videoproduktion, mastering, dubbing m.v.
 

DanMedia
Åbogade 36-38
8200 Århus N
Tlf: 86 16 49 99
www.danmedia.dk
e-mail: info@danmedia.dk

Læs også om ProfLine
Music Academy

Basunen 2003 nr. 4 - 16. årgang
Fagtidsskrift for professionelle musikere i Midtjylland

Skriv til Basunen - e-mail: aarhus@dmf.dk

 

dkhotel